Градът

22 February 2015

Прегледана: 1184 пъти

ЗАД КУЛИСИТЕ обещава, че никой няма да бъде подминат от действащите фигури в Община Поморие - кой, кога и какво е придобил през мандата 2011-2015 г. - какво е декларирал пред Сметната палата и какво е скрилЗа 2014 г. Кунчо Гайдов, зам.-кмет на община Поморие по строителство и асфалтиране, е декларирал пред Сметната палата, че има налични средства 24 000 лева, които е придобил от заплата. Това прави по 2000 лв. на месец! Обаче той ги имал в наличност! Гайдов, с какво се храниш, бе, откъде пари, да не си на фотосинтеза?? Как я спестяваш тази заплата цяла година? Ами кредити нямаш ли? Гайдов, ами чисто новата кола? С чии пари я изплащаш?

Илия Джингов, зам-кмет на община Поморие и братовчед на кмета Иван Алексиев от ГЕРБ, нямал налични средства! Джижи 120 000 лева кредит не ги ли погаси?

С кмета и съпругата му Анка ще се занимаваме друг път! Много интересни неща ще ви разкрием относно имотното им състояние. И така и не е написала кметската съпруга Анка откъде е придобила парите за къщата с дворно място в с. Козичино /Еркеч/ и с какви пари ще строи.

ЗАД КУЛИСИТЕ обещава, че няма да подмине никой от действащите фигури в Община Поморие - кой, кога и какво е придобил през мандата 2011-2015 г. - какво е декларирал пред Сметната палата и какво е скрил.


ZADKULISITE.COM
анонимен написа на 07/03/2015г. 01:08ч.
Чета , чета и се чудя защо много поморийци знаят за какво става въпрос и си мълчат.Всички знаем кой е иван алексиев в смисъл чейнчаджия, после имаше чейндж бюро в Бургас ,после дечо скумата чийто девиз е (който е на власт ,аз съм със вас)го уреди депутат в парламента и после го направи кмет С една дуна тоя чендчаджия, баничар и не знам още какъв е бил стана и кмет (кукла на конци)дърпани от дечо скумата и с една дума Поморие се управлява от дечо скумата.Пък Анка жена му 2-рата (ма тя пък не си струва да се коментира булдог,урод и темерут)ма въобще за какво говорим ма и тя кметица.....смях, остави първата си жена и сина си ама иначе сега за да трупаме точки осиновяваме а собствения си син не поглежда .Спирам до тук......


анонимен написа на 23/02/2015г. 09:54ч.
Ами прехвърлете се и към Каварна, да видите богатите арендатори, печелещи за сметка на собственици на земя.Там ще видите къщи палати, някои имат хотел.Най-плодородната земя в страната, рентата не е подобаваща.


Do Bani4kata написа на 23/02/2015г. 08:33ч.
Niamata srama eiii.


Помориец написа на 22/02/2015г. 16:17ч.
Крадци вашата мамица,затвор за вас които ограбихте Поморие.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню