Градът

19 February 2015

Прегледана: 1622 пъти

БОМБА! ВЕЩОТО ЛИЦЕ ПО ДЕЛО НА КМЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ В ПОМОРИЕ СРЕЩУ СТОЯН ТОНЧЕВ ЗА ПУБЛИКАЦИЯ В ZADKULISITE.COM, СЕ ОБАЖДА НА СТОЯН ТОНЧЕВ ПО ТЕЛЕФОНА ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ!ТАЗИ ВЕЧЕР (19.02.2015 Г.) В 18.34 ЧАСА МИ СЕ ОБАДИ ЛИЦЕ, ПРЕДСТАВЯЩО СЕ КАТО ВЕЩОТО ЛИЦЕ ПО ДЕЛО (НЧХД) 4335/2014 В РАЙОНЕН СЪД - БУРГАС. ВЕЩОТО ЛИЦЕ ПОИСКА СРЕЩА С МЕН, ЗА ДА СИ ИЗЯСНИ НЯКОИ ВЪПРОСИ ВЪВ ВРЪЗКА С ДЕЛОТО, ПО КОЕТО Е НАЗНАЧЕНО КАТО ЕКСПЕРТ. ДЕЛОТО Е ЗАВЕДЕНО ОТ КМЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ В ПОМОРИЕ ИВАН АЛЕКСИЕВ ЗА ПУБЛИКАЦИЯ В ЗАД КУЛИСИТЕ, КОЯТО ГО БИЛА КЛЕВЕТЯЛА.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ! ЧЕНГДЖИЙСКО-КРАЛЕВИТЕ НОМЕРА ОБАЧЕ В ПОМОРИЕ НЕ МИНАВАТ!

ВЕЩОТО ЛИЦЕ Е ПОИСКАНО ОТ АДВОКАТА НА КМЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ В ПОМОРИЕ, СТАНКО КРАЛЕВ, ОТНОСНО ВЪПРОСИТЕ:

1. КОЙ ИМА ПРАВО ДА ПУБЛИКУВА В ЗАД КУЛИСИТЕ?
2. ОТ КОЙ IP- АДРЕС СЕ ПУБЛИКУВА?
3. КОЙ Е АВТОР НА ВЪПРОСНАТА ПУБЛИКАЦИЯ, ОТ КОЯТО КМЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ В ПОМОРИЕ Е ДЪЛБОКО ЗАСЕГНАТ И Е НАКЪРНЕНА РЕПУТАЦИЯТА МУ?

ПЪРВО, КМЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ В ПОМОРИЕ ИМА СПОРНА РЕПУТАЦИЯ. ВТОРО, ВЕЩОТО ЛИЦЕ Е НАЗНАЧЕНО ОТ СЪДА, ЗАРАДИ ПОЗНАНИЯТА СИ В ДАДЕНА ОБЛАСТ. И, ТРЕТО, КАТО НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ НА ЗАДАДЕНИТЕ ВЪПРОСИ, ДА ГО НАПИШЕ В ЕКСПЕРТИЗАТА СИ, А НЕ ДА МИ СЕ ОБАЖДА ВЕЧЕРТА И ДА МЕ КАНИ НА РАЗГОВОР, НА КОЙТО ДА СЪМ МУ БИЛ КАЖЕЛ - КОЙ ИМА ПРАВО ДА ПУБЛИКУВА В ЗАД КУЛИСИТЕ, ОТ КОЙ АДРЕС Е ПУБЛИКУВАНО И КОЙ Е НАПРАВИЛ ПУБЛИКАЦИЯТА: Разцепление в ГЕРБ Поморие? Съветници скачат срещу съпартиеца си кмет

А НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ДА НАРУШАВА ПРОЦЕСУАЛНОТО ПРАВО?!?!


СТОЯН ТОНЧЕВ


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню