Детонатор

19 February 2015

Прегледана: 626 пъти

Разпитвай, разпитвай, Сотир Цацаров! В България окрадоха милиарди европейски мангизи и продължават да го правят. Ти - разпитвай! АНАДЪНМО?!ЦАЦАРОВ, РАЗПИТВАЙ ДАНСАДЖИИ, ДЕТО ДОСЕГА ДА СА С БЕЛЕЗНИЦИ. В РУМЪНИЯ АРЕСТУВАХА ШУРЕЯ НА ПРЕМИЕРА, АНАДЪНМО?!

„Близки на румънския премиер Виктор Понта са заподозрени в злоупотреба със средства от европейски фондове и данъчни престъпления, съобщава „Румъния либера“. Съпругът на сестрата на премиера – Юлиан Херцану е бил задържан тази нощ в Плоещ. Той е разследван по подозрения, че заедно с други лица, е извършил измами с европари на стойност 1,75 милиона евро, предназначени за разширяване канализацията на град Комарник.

Обискирани са офисите в Букурещ на всички замесени в корупционната схема за източване на еврофондове и данъчни измами. Те са били разпитвани близо 20 часа. Според румънски медии, местни политици помогнали на негова фирма да спечели обществената поръчка за 10 милиона евро с европейско финансиране по проекта. Херцану е задържан за 30 дни, разследван е и за укриване на данъци. „Законът е еднакъв за всички” – коментира в Туитър премиерът Виктор Понта след разкритията.“
През това време главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че се разпитвали служители в ДАНС заради „червеи“. Разследване, което, апропо, тече от месеци и досега е до кривата круша, поради това, че СДЕЛКИТЕ И ДОГОВОРКИТЕ КОИ ДА БЪДАТ СПАСЕНИ ПРИ АРЕСТИТЕ ОЩЕ НЕ СА ПРИКЛЮЧИЛИ. Защото досега ТРЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ БИВШИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, БИВШИЯ ШЕФ НА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ В МВР, СЕГА В ДАНС, СЕГАШНИЯТ ШЕФ НА ДАНС И ОЩЕ КУП ОПЕРИ И ШЕФОВЕ НА МЕСТНИ ДИРЕКЦИ!
Разпитвай, разпитвай, Сотир /Спасител – на гръцки/ Цацаров, В Румъния арестуваха и шурея на премиера, заради кражба на европейски пари. В България окрадоха милиарди европейски мангизи и продължават да го правят, ти, разпитвай. Докато „сараите“ се набуткат да обадят на прокуратурата какво да стори.
Анадънмо?

Afera.bg


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню