Политика

16 February 2015

Прегледана: 867 пъти

Държава се прави от държавници - не от самозванци. А тези са толкова държавници, колкото са и реформатори. Едно не мога да не им призная – добър параван са за всички, които до преди изборите наричаха мафия!В правителството не съществува министър на име Лукарски, а вместо него има някаква външна уста и външен мозък, който се води „съветник“. Лошото е, че и държавата ни вече не е държава, а само имитация на държава.

В настоящето правителство не съществува министър на име Лукарски. Вместо него съществува някаква външна уста и външен мозък на Лукарски, който се води „съветник“ – обикаля телевизиите и имитира наличието на министър и министерство.

В СДС също няма такъв председател на партия – там има само някакви надзорници от Р$Б, които приемат или не приемат решенията на СДС по места – например Варна. И то само защото говорещия надзорник има интереси във Варна. На това му се вика „реформаторство“ – за „грим“ и за благозвучност.

Това е България на гражданите-политици, които естествено са нито граждани, нито политици. Лошото е, че и държавата ни вече не е държава, а само имитация на държава. Но, имитаторите само това могат. Държава се прави от държавници, не от самозванци, а тези са толкова държавници, колкото са и реформатори. Едно не мога да не им призная – добър параван са за всички, които до преди изборите наричаха мафия.

Д-р Илко Семерджиев


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню