Градът

13 February 2015

Прегледана: 1182 пъти

Бюджет 2015 на Община Поморие - слаба курсова работа на студент по финанси или на четвъртокурсник от Търговската гимназия. Декапитализират се под санитарния минимум активите на ОбщинатаПетък 13-ти общински съвет гласува бюджета. Кметът на Бойко Борисов в Поморие иска 30 хиляди за НПО-то, чийто председател е самият той, и 20 хиляди джобни, за да се представя
Бюджетът като цяло е слаба курсова работа на студент по финанси трети курс или на четвъртокурсник от Търговската гимназия. Приходната част е надценена и за да се изпълни, дребният бизнес отново ще бъде удушен. В разходната част има много черни дупки, в които изтичат парите на данъкоплатците в Поморие. Някой изобщо мисли ли? Декапитализират се под санитарния минимум активите на Общината, а в същото време се правят разточителни разходи за раздута до безпредел администрация и общински предприятия с недоказан ефект от съществуване си. Например "Озеленяване", "Туризъм"... Както и споменатите 30 000 лева за Фондацията на Алексиев.
Като иска да си има фондация, да набира средства от частни дарители. Колкото до представителните разходи - Кметът на Общината не е Управител на Търговско дружество, а е ръководител на структура със социални функции. Припомням, че представителните разходи се набавят от печалбата на търговското дружество. А както знаем Общината не е такова! А може би вече е? Същото се отнася и за представителните на г-жа Енева и подопечните и... Ако тези 60 000 лева действително са свободни пари предлагам да се дадат на ЦЪРКВАТА. По точно на Манастир "Свети Георги" за да може Епископ Йеротей да бъде подкрепен в каузата по спасяване на наркозависими младежи. Така парите на данъкоплатците ще работят в ПОЛЗУ РОДУ! И няма да се превърнат в питиета и мезета за отбран кръг приближени! КАТО НЯМАТЕ СРАМ, СТРАХ ОТ ГОСПОДА НЯМАТЕ ЛИ?
Предвид фарса, по време на общественото обсъждане - то бе проведено по време, в което работещите поморийци бяха по работните си места и на практика, ако някой е участвал в обсъжданията - то това са предимно пенсионери, считам, че Бюджетът следва да се върне за обсъждане по места в извън работно време!

Желязко Атанасов
111 написа на 14/03/2015г. 23:14ч.
А този анализ е на типичен дървен философ завършил каменарския колеж.


Доктор написа на 13/02/2015г. 14:16ч.
ДрЕнева не остана май някой дето не си овършала


Помориец написа на 13/02/2015г. 13:59ч.
Този пе.ал и та ку.ва от снимката да се скрият за изборите.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню