Общество

02 February 2015

Прегледана: 715 пъти

ОТ ТРИ СЕДМИЦИ РУСЕ СЕ ТРЕСЕ ОТ СКАНДАЛНИЯ РЕМОНТ НА ПЛОЩАДА ! НАКРАЯ СЛОЖИХА И НУЖНИЦИ РЕДОМ ДО ВОЙНИШКИЯ ПАМЕТНИК ОТ ЖЕКО СПИРИДОНОВ И ЛАЗАРОВДВА НУЖНИКА СА СТРОЕНИ РЕДОМ С ЕДИН ОТ НАЙ - КРАСИВИТЕ БЪЛГАРСКИ ВОЙНСКИ ПАМЕТНИЦИ У НАС - ПОСВЕТЕН НА ГЕРОИЗМА НА ВОЙНИТЕ ОТ ПЕТИ ПЕШИ РУСЕНСКИ ПОЛК ПО ВРЕМЕ НА СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА И НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ МЪЖКАТА ГИМНАЗИЯ, ЗАГИНАЛИ КАТО ДОБРОВОЛЦИ ТАМ. АВТОРИ НА ПАМЕТНИКА СА ГОЛЕМИТЕ ЛАЗАРОВ И ЖЕКО СПИРИДОНОВ.
ОТ ТРИ СЕДМИЦИ РУСЕ СЕ ТРЕСЕ ОТ СКАНДАЛНИЯ РЕМОНТ НА ПЛОЩАДА ТУК, В РЕЗУЛТАТ НА КОЙТО, БЯХА ОБЕЗОБРАЗЕНИ ДВЕ ОТ ЖЕНСКИТЕ ФИГУРИ НА ФОНТАНА, ДЕЛО НА ВЕЛИКИЯ ЛЮБОМИР ДАЛЧЕВ. БЕ УНИЩОЖЕНА И РИМСКАТА МОЗАЙКА, НАРНЯВА СЕ И КОРЕННАТА СИСТЕМА НА УНИКАЛНИТЕ ДЪРВЕТА ТУК, САДЕНИ ПРЕДИ СТО ГОДИНИ ОТ ТАЛАНТЛИВИЯ ЛАНДМАЙСТОР НОЙВИРТ. НАКРАЯ СТРОИХА И НУЖНИЦИТЕ ЗА БИОЛОГИЧНИТЕ НУЖДИ НА СТРОИТЕЛИТЕ.
ГОРКИ МИ, ГОРКИ ИВАН ВАЗОВ, ТИ НАПИСА "...ЗА ТЕБ ТЕ УМРЯХА...", А ВИЖ КАКВО СТАВА ДНЕС ...МАЛКО Е ДА СЕ КАЖЕ БЕЗХАБЕРИЕ И УНИЖЕНИЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ЗАПАСНЯЦИ ОФИЦЕРИ ДНЕС УПРАВЛЯВАТ ОБЛАСТ И ГРАД РУСЕ - КМЕТ, ПЕХОТИНЕЦ И ВКР, ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ПЕХОТИНЕЦ - ХИМИК, ГРЛАВЕН СЕКРЕТАР НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ - ПЕХОТИНЕЦ - СТРОЕВИ ОФИЦЕР, ЗАМ. - ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ - ОТ ДАНС - ВСИЧКИ ЗАПАСНЯЦИ. ТОЛКОЗ нУЖНИЦИТЕ СА БОЯДИСАНИ В ЖЪЛТО-ОРАНЖЕВО Е ВИДНО ОТ ФОТОСИТЕ, НЕ МОЖАХ ДА ГИ СНИМАМ В БЛИЗЪК ПЛАН, ЗАЩО ИМА ПРЕГРАЖДАНИЯ.

Галина Антонова


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню