Детонатор

27 January 2015

Прегледана: 1382 пъти

Уволняват тихо заместник-министър от кабинета на Борисов, заради далавера с 250 000 евроЗаместник-министър от правителството на Бойко Борисов е пред уволнение. Това довериха за АФЕРА източници до Дондуков 1. Въпросният управник бил засечен в няколко скандални договорености, като само по едната става въпрос за финансова далавера в размер на над 250 000 евро. Махането му засега се бави, за да не се стигне до влошаване на отношенията с един от коалиционните партньори. Заместникът не бил от партия, но се ползвал и с подкрепата на кръговете около едно от вицетата. Уволнението обаче нямало да бъде обявявано шумно, за да не се накърнява имиджа на правителството, а щяло да бъде представено като „напускане“ по собствено желание.

Източниците на АФЕРА довериха, че за въпросния заместник-министър имало и данни, които представляват класифицирана информация.
Под своеобразен „скрининг“ са още един министър и негов заместник, които имало вероятност да си тръгнат от правителството в пакет.
За момента се обмисля „спешните“ рокади да се реализират през април месец, за да минат поне шест месеца от началото на мандата. Борисов още през ноември анонсира, че рокади в правителството са възможни, при това много скоро.
АФЕРА няма да назове имената на нарочените за уволнение управленци, за да държи в напрежение поне още десет души от различни политически кабинети, които са наясно, че столовете им се клатят от първия им ден във властта.

Afera.bgtikvi написа на 28/01/2015г. 08:23ч.
Това е изключено,хвърлят кал по човека! Всеизвестно е, че само ДПС-рите крадат!Как може да обвинявате човека!Срам нямате ли?


боата написа на 28/01/2015г. 01:13ч.
И аз питам къде са имената?
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню