Градът

21 January 2015

Прегледана: 836 пъти

"Водният цикъл" в Поморие и кметските обещания - пародия, граничеща с безотговорност, празни извинения пред гражданите, без да се прави нещо за облекчаване на ситуациятаНямам думи! Само нарязани улици, които не са започнали да разкопават, дупки неописуеми навсякъде, пътни знаци "забранено" там, където въобще не им е мястото, защото ако ги спазваш не можеш да минеш през нито една главна улица за да си заведеш децата на училище и детска градина. Принуден си да си търсиш място за колата със седмици наред и да си разкопаваш къщата без значение дали искаш или имаш време за това. Но на кой му пука, че нямаш време и трябва да работиш, за да изкарваш пари за безбожно скъпата вода, която плащаме. Ако пък излезеш пеша от дома си, първо, няма откъде да минеш, второ, ставаш кален като прасетата.
Пародия, граничеща с безотговорност и само празни извинения за неудобствата на гражданите без да се направи нещо за облекчаване на ситуацията.

Велина Николова
Ненчо написа на 21/01/2015г. 09:47ч.
Май наистина ни взеха за серсеми тия от общината.; Моля да гласувате пак за любимия ни кмет и кохортата около нея, която щедро си хапва от общинската трапеза!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню