Градът

19 January 2015

Прегледана: 1073 пъти

ДАНС, МВР И ПРОКУРАТУРАТА ДА ЗАПОЧВАТ ДА РАЗБИВАТ ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ ПО ОБЩИНИТЕ, КОИТО СЪСИПВАТ ИНВЕСТИЦИИТЕ И ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ!Публикуваме писмо на читател на ЗАД КУЛИСИТЕ, изпратено до редакционната ни поща:

"Защо няма инвестиции и губим много европроектИ?! Навсякъде в България всеки един бизнес е свързан с дадена Община. Когато човек започва бизнес отива при местната власт, за да попита какви критерии трябва да изпълни и какви документи са необходими, същото се отнася и за проекти с европейско финансиране. Това е много труден старт за всички хора и инвеститори, които не искат да дават пари под масата. Веднага се започва един рекет и омайване, че без тяхно съдействие нищо няма да се получи и т.н., след което започва голямо ходене по мъките и процедурите. Любимите думи на Местната власт са ПРОЦЕДУРА, ЖАЛБА и тем подобни, след което ти се дава съвет как да съкратиш тези срокове до минимум. Представяте ли си как се обяснява това на някой чужд инвеститор или дадена Банка и те се съгласяват да плащат под масата на тези Кметове или Роднините им назначени от тях на работа?! Това е като приказка без край вече 25 години и не се намери едно Правителство да подгони и потърси отговорност от тези безхаберници, които спират развитието на България за собствена облага.

Спешно трябват Законопромени и стига вече са носили само Административна ОТГОВОРНОСТ, защото едно дело в България се проточва 2-3 год. и после местната власт се сменила и виновна била институцията, а тези които, са изнудвали и притискали хората вече се пенсионирали преждевременно с всичко откраднато. И виновни няма. Време е да усетят какво им е на хората, които се борят със Вятърните Мелници(Общините). Така че, дами и господа Управляващи, търсете начин за промяна на това. ДАНС, МВР и прокуратурата въобще да не се ослушват, ами да започват веднага да разбиват Организираните групи за съсипване на инвестициите и живота в БГ. ЗАД КУЛИСИТЕ много пъти е сигнализирал за най-различни схеми и далавери от всички нива в местната власт, но все още няма резултат...

Читател на ЗАД КУЛИСИТЕ.com"Петър написа на 20/01/2015г. 07:18ч.
Няма инвестиции защото Държавата в лицето на Общините и Министерството, изземва това ПРАВО от нейните граждани, и не само. Чл. 14 от Закона за Местното самоуправление трябва да отпадне!


Lazar написа на 20/01/2015г. 00:35ч.
Пловдивските общинари, на така наречените сесии,само мислят къде има общински имот за ПРОДАН.Нали няма родени в Пловдив съветници-важна е гушата.Пилеят пари,дори да се направи нещо.С тези фондове трябва да се спре или тук на място да се ръководят от чужденци.


Pomo написа на 19/01/2015г. 19:50ч.
Ебахти немската проститутка,тя ако се е продавала си мисли че и хората се продават.


Васил написа на 19/01/2015г. 18:07ч.
Пияната Кметица вече се самозабрави. Днес блъснала един човек с колата и му казала да не вика полиция че всичко ще му бъде платено.


Помориец написа на 19/01/2015г. 13:03ч.
Започвайте от Поморие-Гайдов,Япаджиева,Войнов и Кмета естествено са организираната група в Поморие.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню