Телевизионерски

17 January 2015

Прегледана: 1157 пъти

Валентин Маринков: Лиляна Павлова е противник на подмяната на асансьорите! Държавата, в лицето на министерството на регионалното развитие, не си мърда пръста и затова няма да се осигури безопасност на хоратаПротивник съм на санирането на блоковете. Трябва да се подменят старите асансьори с нови, заяви за "Нова телевизия" председателят на Българската асансьорна асоциация Валентин Маринков.

С години предупреждаваме, че тези трагедии с асансьорите ще се случват и ще продължават да се случват все по-често, за съжаление, ако продължава да се работи по същия начин. Това е едно старо наследство, от преди 20-30 години и благодарение на калпавото не, а престъпно ръководство на Инспекцията за държавен технически надзор се стигна до тук. Новото ръководство на Агенцията се опитва да излезе от положение, но това не става с магическа пръчка, както стана ясно.
"Абсолютно отговорно мога да ви заявя, че държавата, в лицето на Министерството на регионалното развитие, не си мърда пръста да направи какво и да е, защото...Асансьорите са стари, абсолютно амортизирани и трябва да започнат, заедно със санирането, да се подменят и те. Аз съм противник на санирането. Обаче г-жа Лиляна Павлова е противник на подмяната на асансьорите, както предлагаме ние, затова няма да се осигури безопасността на хората. Не се взимат мерки от страна на държавата, няма да се взимат и това ще продължава. ", заяви Валентин Маринков в пряко включване в късната емисия на новините относно трагичния инцидент от вчера вечерта, когато възрастен мъж падна в шахтата от последния етаж на входа, в който живее, и загина на място.

ЗАД КУЛИСИТЕ.com
володя стоянов написа на 25/01/2015г. 15:03ч.
тоя като е голям ,,радетел,, за безопасни асансьори , да почне да ги сменя за своя сметка и като види държавата дали се е справил както говори ,ще му плати . ама , тука ПАРАТА се гледа да се докопа предварително ,пък кво ще стане , еби му майката,лельо. на измамник прилича


Поп Хрую написа на 17/01/2015г. 16:48ч.
Това чадо Божие, един ден ще бие по маса (kg) едно друго чадо Божие- тетка си ИСКРА ФИДОСОВА. Добре са го отгледале чедото, щот се забележува отдалеко! Амин, дай Боже, повече такива юначни девойки!
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню