Детонатор

15 January 2015

Прегледана: 1990 пъти

„ОПАСНА ВРЪЗКА”: ТАТЯНА СТОЯНОВА ПРИЖИВЕ В ПРЕГОВОРИ С ДПС ЗА ИЗДИГАНЕТО Й ЗА КМЕТ НА ПАЗАРДЖИК!Наслушахме се и се начетохме на контролирано пласирани „версии” по убийството на началник – кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова. „Оперативно”, определени среди много набързо внушиха „любовни драми”. Че момичето се е набутало в „опасна връзка” е повече от категорично, разкри АФЕРА, но тази връзка е ПОЛИТИЧЕСКА, а не интимна.

Петте куршума, които е получила Татяна Василева, са дошли след като оправната общинарка е била провела срещи и преговори със знакови представители на ДПС, на които е била уговаряна да се кандидатира за кмет на Пазарджик, като и е била обешана подкрепа на ДПС.
В последно време именно поради нагазването в „дестинацията ДПС”, Василева е имала, меко казано съперничество с шефа и – кметът на Пазарджик. „Сечено“ му е направила и заради „новата община“. През Василева са минали и определени „операции”, свързани с фирми, близки до Пеевски, твърдят специзточници на АФЕРА.
Кметът Тодор Попов, който го играе „независим”, но подкрепян от СДС, ГЕРБ и т.н., е бил наясно с „придърпването” на Василева, „придърпване”, което е щяло да развали бъдещи корпоративни замислени схеми.
Така Татяна Стоянова е попаднала в политическото меле преди местните избори, в което залогът на интереси е бил толкова голям, че следват куршумите.
Развалянето на играта в Пазарджик на ДПС очевидно ще активира зазълбочено разследване, като се има предвид кой командва „гелосания” в МВР. Да видим.

Afera.bgxaxa написа на 16/01/2015г. 23:22ч.
Алчни хора за пари . просят си го и умират кво чудно


Lazar написа на 16/01/2015г. 00:20ч.
Е,кой командва и какво командва?


Zoo написа на 15/01/2015г. 23:42ч.
Когато крокодилите изплуваха.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню