Ринг свободен

09 January 2015

Прегледана: 782 пъти

ЦЕЛТА: СВАТБА И БРАДВАИстерията, която предизвика атентатът в Париж, достига своя връх. Над 80 хил. войници и полицаи са включени в акцията по издирването, летят хеликоптери, по площадите се трупат хора, а стотици въоръжени са обградили двамата алжирски французи. Има заложник. Водят се преговори. Международното летище "Шарл де Гол" е затворено.
Илюстрованото издание, мишена на терористите, от 60 хил. тираж следващата седмица ще излезе в 1 млн. тираж. Правителството е отпуснало на редакцията 1 млн. евро - по 100 х. евро на журналист, както казват циниците.
Който и да стои зад тая нечовешка касапница, целта му е постигната. Цяла Франция е в шок, страните от ЕС са настръхнали. Разпространяват се слухове, че предстои подобен удар и в Англия.

Рекапитулацията от всичко това показва, че службите за сигурност и спецчастите напразно харчили парите на данъкоплатците, френската администрация е изцяло неподготвена за такива ситуации.
Обществената ярост е насочена умело към терористите и никой не задава неудобни въпроси на властта. Това е втората цел на злите сили, организирали ужасното дело.
Какъв ще е финалът? Той е предизвестен.

Любо КОЛЬОВСКИ
Фен на Кольо написа на 10/01/2015г. 11:22ч.
За музиката се говори след като концерта свърши!


Lazar написа на 09/01/2015г. 23:52ч.
Кажи Кольо,какъв ще е финалът?Стига с тези служби.На светлинни години си от същността на въпроса,но умееш да редиш думите.
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню