Ринг свободен

08 January 2015

Прегледана: 2068 пъти

България е една жалка картинка, нарисувана от жена, която си пада по прости мъже и затова гласува за БойкоБългария е една жалка картинка, нарисувана от жена, която си пада по прости мъже и затова гласува за Бойко. И това просто женско подсъзнание, диктува желанието и симпатиите на комплексарите и простите от мъжки пол, да се оприличават като него и да му симпатизират.

Бойко е родния Ганьо. Идеал на простотията и връх в упадъка на българската държава, в третата най-тежка национална катастрофа, в която българите изчезват етнически и религиозно, в рамките на 50-100 г. най-много. Докато Гоце правеше Шлем с 3 проекта за поне 20 млрд., простия и слугуващ на всички Бойко, унищожи и трите проекта завинаги. И хората пак гласуват за него, с думите:
"ТОЙ ПОНЕ НЕЩО ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕ СИ"
МАКАР ДА НЕ ЗНАМ КАКВО???????????

А инак още по-страшното малоумие на този народ се корени във факта, че почти всичките му гласоподаватели на Тиквоний, се радват, когато децата им заминават в чужбина, нищо, че хвалят вожда.

Боян Максимов

Фейсбук
АЗ написа на 09/01/2015г. 04:31ч.
„Безумно умния“ Ти не си нито Паисий нито Левски.За мен ти си един Ревльо който не е могъл да се уреди на трапезата.Желая ти успех при „безумно умните“.Терминал-2 е отворен.


Истина написа на 09/01/2015г. 01:55ч.
Господине и ти произлизаш от същия народ. Не си мисли че като говориш с такова пренебрежение за българския народ тези отвън ще покажат уважение към теб самия. За Боко си точен но той е на власт не защото българите го избраха а чрез подкрепа отвън и фалшификации.


Румен Умен написа на 09/01/2015г. 01:53ч.
Очаква ли се нещо по-различно от безумно прости 2 400 000 избиратели? Не! Какво друго да се очаква...
Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню