Ринг свободен

05 January 2015

Прегледана: 832 пъти

Морфов излъга себе си, а политическите партии и техните лидери измамиха за пореден път народа, за да се докопат и бетонират във властта!Александър Морфов излъга себе си. Плю на думите и особата си и се преклони пред ГЕРБ за едната заплата - 1900 лева. Това е за негова сметка. Вероятно е да има и дълбоки причини за връщането му в храма на Мелпомена, но какъв бе смисълът от предхождащите силни, протестни слова и заявката за непреклонност?! Моралът в България е дефицит. Подаваш оставка, пък се връщаш... там, където си плюл.
И се питам, защо не сме така активни и няма протест срещу политическите партии в управление, които подмениха вота на гражданите? Кой би гласувал за Реформаторски блок, Патриотичен фронт или АБВ, ако знаеше, че ще се "сношат" с ГЕРБ?!
ТЕ ИЗЛЪГАХА!
ГЕРБ също излъга избирателите си, че ДПС ще бъде изведено от властта. Тази лъжа е известна и на останалите партии. И какво от това!? Коалиционните партньори продължават да ядат от "баницата" и питат за още. Вместо да се засрамят, извинят и излязат в опозиция.
Морфов излъга себе си, а политическите партии и техните лидери измамиха за пореден път народа, за да се докопат и бетонират във властта.
Защо няма протест? Или 25 години корупция и подмяна на вота не стигат!

Стоян Тончев

ЗАД КУЛИСИТЕ.com

Колаж: Иво Ангелов, СВОБОДЕН ЧОВЕК

Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню