Детонатор

05 January 2015

Прегледана: 985 пъти

Врачуване и бабуване: Ако Гърция унищожи ЕС, то Борисов - България, буквалноЗвездите ми говорят, че тази година правителството много ще краде. Бобът казва, че кражбата е започнала с КТБ, Южен поток и закона за пенсонните фондове, ще премине през "санирането" и ще продължи с обществените поръчки на национално, регионално и местно ниво. Картите таро показват, че коалиционните партньори на ГЕРБ са в много тежко положение и ако не се разграничат от "убиеца" на партии, никога повече няма да могат да влязат в парламента и да превият крак пред Местан/Доган/Пеевски.
Свещта нашепва, че между ГЕРБ и ДПС има много голяма любов, но се ревнуват и не могат да разделят покъщнината и отношенията са обтегнати. Въпреки това ще продължават да се подкрепят, докато има за "лапане" и минат изборите за кметове и общински съвети. Подсигурявайки до 2020 година захранване на фирмите си с обществените поръчки, както досега - 50/50. Реформи няма да има. Само проФорми. Петко Сертов няма да го намерите. Но руснаците вас - да!
Луната въздъхна, а после рече: Българският народ е безмерно оглупял, гладен, разединен, алчен, озлобен, мразещ и без никакво желание за нови знания и усъвършенстване, и ще продължава да бъде лъган, ограбван и изтезаван от властимащите, докато не се отърси от робската си психика и погледне отвъд жалкото си пребиваване на тази планета.

Стоян Тончев

ЗАД КУЛИСИТЕ.com


Име:

Коментар:Моля попълнете капча кода по-долу
captcha

Меню